diverse

ceaa ce voi gasi frumos sau interesant

Faceți căutări pe acest blog

filmele mele

  • Star Wars, Avatar, Gladiator, Cum sa furi un milion si multe altele de genul asta

joi, 10 decembrie 2009

studenti si fantome

Seara asta a fost surprinzatoare pentru mine, incepind cu actiunea curajoasa a studentilor care s-au dus la colindat anticipat pe la marinar cu sicriul si crucea. E drept, au uitat preotul care sa cinte vesnica pomenire dar in rest, un decor perfect, cu urne de morti si vii in care mortul din sicriu vota cu voiosie, o regie foarte bine aleasa. Si cum cineva trebuia sa se sesizeze la asta si sa intervina precum militienii, am vazut jandarmii cu gene de militieni pupind poarta cotrocenilor si intervenind securistic. Stirea urmatoare a fost sesizarea Curtii de Apel de catre PSD pentru a nu fi distruse probele fraudei si am realizat ca in partida de poker pe care o incearca marinarul opozeanta pluseaza in continuare, semn ca au si resurse de actiune si sustinere in anumite medii. Plus ca deliberarea lunga a Curtii Constitutionale imi indica o aplecare atenta a acestei institutii pe contestatia PSD, semn ca ideea fraudei electorale este macar analizata atent daca nu cumva e si aprobata in deliberari si dezbatuta ca forma a comunicarii publice. Sesizarea Curtii de Apel pentru pastrarea probelor de la institutiile statului e o masura necesara in tot acest demers si arata determinarea fortelor antibasescu in a lupta pina la capat in lupta pentru presidentie si implicit pentru democratie. Iar sa mai afli de CNP-uri care incep cu 3 sau au date care nu se potrivesc cu nici o persoana de pe planeta - adica fantome votante imi arata ce dimensiune are aceasta frauda si cit de penibil pot lupta piticii portocalii in a ridica scorul sefului care le-a dat SPP, STS, SIE, 2 SI-UN SFERT si toate privilegiile pe care piticul sef se lauda ca le-a scos pentru ceilalti. Ce nu spune e ca le-a pastrat pentru el si videnii lui ca sa se poata lupta arogant cu adversarii si sa se ridice iar pe virfuri ca sa poata umbla cu pene pe fund de la bucuresti la cluj si retur pina cind va realiza ca un interimar penibil la educatie care permite tot ce se intimpla violent sau ilegal in si pe linga scoli trebuie sa dispara ca o fantoma din politica romaneasca.

2 comentarii:

  1. Am tot respectul pentru cei care nu mai sunt printre noi, dumnezeu sa-i odihneasca in pace dar base nu prea ii lasa. Si vreau sa stea acolo in lumea lor (cealalta) si sa nu-mi mai dicteze mie soarta.

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu am tot respectul pentru decedati dar ai dreptate, base ii cheama la vot. si ca sa ne simtim si mai "bine" il ajuta si "fantomele".. singura varianta ar fi sa se invalideze toate voturile suspecte si sa fie date ca rezultate finale cele clare, reale si care-l scot pe basescu din calculele cistigatoare.

    RăspundețiȘtergere