diverse

ceaa ce voi gasi frumos sau interesant

Faceți căutări pe acest blog

filmele mele

  • Star Wars, Avatar, Gladiator, Cum sa furi un milion si multe altele de genul asta

luni, 14 decembrie 2009

nu-i o lege pentru noi, doar ne batem joc de voi

Mesajul acesta de banner sportiv din derbyuri bucurestene e foarte valabil astazi. Constitutia e luata si interpretata dupa cum doreste dobibocul, care vorbeste de "cistigator moral al alegerilor" fara nici o rusine, cind si ei stiu ca fara hotie nu erau nici partid parlamentar principal si nu aveau nici candidat de turul 2 la Presidentia Romaniei.
Apare apoi decizia Curtii Constitutionale care nu vede marile probleme ale acestor alegeri- morti votanti, votanti multipli evidenti in strainatate si in multe sectii speciale din tara, voturi inversate la procesele verbale date de BEJ spre BEC, vede numai ca voturile nule il dau in avantaj pe basescu si-l recunosc in acest fel presedinte. Mai ales aceasta decizie ma determina sa spun ce scrie in titlu, adica stim ca putem da evident o alta decizie dar pentru ca nu vrem sa se afle adevarul prea repede despre aceste alegeri, ia sa va prostim pe voi, consumatori de media care stiu ce-i aia lege, legal si ilegal, sa dam repede o decizie pe voia stapinului si legea si constitutia.. sa mai astepte. Cind va fi o alta putere adica vom adapta si atunci motivarea incit sa nu slujim legea ci puterea si sa ne descurcam mereu pe rolul nostru nu de judecatori ci de confirmatori ai unei situatii care nu mai trebuie intoarsa.
Acum perspectiva pe care o ofera unii - a unui nou Guvern poc-boc mi se pare o noua continuare a ceea ce spun in titlu. Constitutia spune ca majoritatea parlamentara da echipa guvernamentala ori aceasta echipa de slugi, demisa o data de Parlament, vrea sa ajunga sa guverneze din nou. Adica nu ne intereseaza rezultatul formarii unei coalitii, noi vrem ciolanul si pentru asta ne batem joc de toti cei care sustin coalitia antibasescu. Si asta e doar inceputul...am vazut de atitea ori cum poc-boc a interpretat si rasinterpretat legi dupa cum ii tuna, intr-un dispret total pentru cei ce gindesc liber in tara asta, incit ma astept si de acum ca acest sinistru si nefericit personaj basescian sa mai incerce sa ne prosteasca de acum incolo spunind iar cum el va elimina privilegii ale altora pentru ca stapinul sa ramina singur beneficiar al tuturor privilegiilor posibile, gindite sau intuite, vrute, nevrute si far calauzitor al unei flote reintoarse in porturi romanesti pentru inchiderea dosarului care-i da respectivului cosmaruri post-cotroceni. Daca nu cumva si acea speta si lege va fi judecata atunci tot pe profitul marinarului caruia ii trebuie o batrinete linistita din vinzari anterioare de vapoare si case sau masini.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu