diverse

ceaa ce voi gasi frumos sau interesant

Faceți căutări pe acest blog

filmele mele

  • Star Wars, Avatar, Gladiator, Cum sa furi un milion si multe altele de genul asta

luni, 14 decembrie 2009

doi se lupta si mortul cistiga

Alegerile din 6 decembrie au aratat o frauda evidenta, probata cu acte si logica de partidele contestatare dar si de trusturi media iar reactia politico-institutionala a autoritatii mai ales ma arunca in urma cu 20 de ani cind nimeni nu misca din cauza fricii de Ceausescu..acu e frica de Basescu si de procurorii si serviciile lui, care ridica securistic oameni de pe strada, creeaza probe false despre adversari, face atacuri la persoana care aduc aminte de interogatorii securistice. Cel putin mie mi-a sunat interpelarea legata de SOV la dezbatere a ancheta comunista - adica intrebat interpelatul daca a fost ieri la iliescu,militaru sau doina cornea sau nu, ce au pus la cale contra statului si conducatorului iubit. Ei, in loc sa fie taxata o astfel de abordare securistica si cel ce a folosit-o sa piarda voturi ni se arata cum de fapt el a cistigat confruntarea cu asta.
In mod normal confruntarea, intr-o tara normala era cistigata de cum s-a raspuns pe relatia cu justitia si mediul de afaceri, unde Basescu a fost CATASTROFAL! Si asta pentru ca mediul de afaceri vrea sa stie nu cum se mentine sa plateasca rate in relatia cu banca ci e interesat de posibilitatea de a realiza un profit din acest lucru iar orice om sanatos la cap vrea o justitie independenta, echilibrata, in care nici macar Presedintele sa nu se amestece in luarea deciziilor, lucru ce i-ar garanta cetateanului ca are o sansa mai buna sa fie judecat si el corect.
Acum se bate saua pe voturi nule, cite au fost si de ce au fost in loc sa se vada procesele verbale clar falsificate basescianist si evidenta ca la sectiile din strainatate s-a votat ilegal deoarece nimeni nu poate sa exprime votul in maxim 40 de secunde de la predarea actelor si semnatura, declaratia pe propria raspundere, votarea efectiva cer minim 2-3 minute. Ori in aceste conditii ca sa existe 3700 de voturi la Paris si 2200 in Spania si Moldova, asta inseamna ca un om a venit cu voturi de afara si le-a introdus in urna sau dupa ce a facut, ilegal, declaratiile pe propria raspundere in strada a intrat cu ele impreuna cu cei 5 votanti, au stampilat la vedere sau au girat ceva deja stampilat bagind apoi votul in urna.
Nejudecindu-se aceste aspecte si tot clamindu-se victoria securista a lui Basescu de la dezbatere si de la "votare" recunosc, ma cuprinde o mare scirba, o sila nedefinita fata de politica asta si imi dau seama ca asa ceva am mai simtit atunci cind pe televiziunea romana eram mintiti despre marile realizari comuniste, productii record la forja si hectar, comert infloritor, aproape peste ce realizau statele tehnologic mult mai dezvoltate ca Romania. De asta senzatia mea de acum este ca nu Basescu a cistigat aceste alegeri ci Ceausescu. Metodele victoriei sint tipic comuniste, frauda si manipulare, agresarea adversarului prin atac la persoana aduce aminte de Ceausescu. Deci sa ne pregatim sufleteste, o data cu reinstalarea ca premier a acestui Bo(c)bu, sluga perfecta basesciana de o noua EPOCA DE AUR cu nomenclatura si Securitate, cu opozitie hingherita politic si economic, cu bugetari neplatiti integral ca n-au realizat planul de productie vom astepta seara sa auzim mesajele critice de tip Europa Libera- de la cei ce mai au curaj sa critice puterea si ne vom ruga ca puterile mondiale sa ne scape in urma unei alte Malte solutionata intern mai pasnic de aceasta ciuma conducatoare numita Basescu. Pina atunci insa, mi-e teama pentru nivelul meu de trai si pentru ce ma asteapta ca masuri guvernamentale de miine incolo, ceea ce am mai trait doar in timpul invingatorului din 6 decembrie 2009 care e, evident, Nicolae Ceausescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu